2012-03-13 08:26:42• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - ma végre nyugodt napra számíthat

Napi horoszkóp március 13.-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Sokat dolgozott, talán túl sokat is az elmúlt napokban. Sőt, talán az éjszakáit is kötelességei teljesítésére áldozta. Ha ez így van, akkor ideje, hogy végre nyugalmat találjon, például egy utazásban. Legyen rá ideje, megérdemli!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Kár volt előre inni a medve bőrére. Ráadásul nem először fordul elő önnel, hogy idő előtt eldicsekszik valamivel, mintha már kész tény volna, pedig még közel sincs a megvalósuláshoz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Néha a tervszerűtlenség üdvösebb lehet, mint a gondosan, aprólékosan megtervezett lépésekben végrehajtott feladatmegoldás. Sok múlik azon is, mennyire bátor. Legyen önben kurázsi! Ha nekivág, menni fog, mint a karikacsapás!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A családi problémák végére most jó eséllyel pontot tehet. Ha nem is old meg mindent maradéktalanul és száz százalékosan, de sok mindent átlát és megért. És már nem csak a másikat hibáztatja. Sőt el is ismeri a saját vétkét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A világ úgy tűnik, fel akar fordulni ön körül. Lehet, hogy ez önt megrémíti, de, ha van szeme hozzá, akkor meg is láthatja benne az önnek szolgáló új lehetőségeket. Rossz nyelvek ezt úgy mondanák: lehet a zavarosban halászni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Kockáztatnia kell, ha tovább akar lépni az élete útján. A különlegesség sohasem állt öntől távol, csak talán nem merte mindig maradéktalanul bevállalni. Most viszont úgy tűnik, nem tehet mást. Szánja rá magát a döntő lépésekre!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Nem kell mindent önnek megoldania, habár hajlama van rá. Az élet úgy is elég sok terhet pakol önre, ne hagyja, hogy a családtagjai is ezt tegyék. Mutassa ki a foga fehérjét. És keresse is meg a fogorvosát, vagy egy csontkovácsot!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Magánéletében kedvező fordulatokra számíthat. Ez szerencsésen hathat a munkájára is, amit minden eddiginél odaadóbban és pontosabban tud elvégezni. Csak a gyanakvásról kellene leszoknia. Nincsenek mindenkinek hátsó gondolatai.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Az ön ereje elsősorban abban rejlik, mit mutat magáról másoknak. Kerülje a kicsinyességnek még a látszatát is. Ön tehetséges és szórakoztató személyiség. Éljen vele, és legyen nagyvonalú a szavaiban, tetteiben. Szeretni fogják!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A mai nap a meditációé, az elgondolkodásé. Azt hitte, eddig mindenben igazságosan járt el. Pedig az ember, már csak korlátozottsága miatt sem lehet maradéktalanul hibátlan. Bocsásson meg magának, és lépjen tovább!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma végre nyugodt napra számíthat: tegyen meg mindent szellemi fejlődése érdekében. A tudás, a magasabb tanulmányok tárháza igazi kincs. Bőven rendelkezésére áll, és nem csökken azzal, ha osztozik benne valakivel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A mai napot nyugodtnak képzelte, de mozgalmasabb lesz, mint remélte volna. A telefonja szinte szünet nélkül csöng, ráadásul váratlan látogatók tördelik szét a napját. Az elmélyült munka szinte lehetetlen. Este pihenjen!

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: